Referenties

Hartelijk dank aan de mannen en de dame aan de telefoon. Ik vind dat jullie een fijne manier van werken hebben! ????

Rene en Jareck hebben vanmorgen goed werk geleverd. De afvoer loopt perfect en hebben er alles aangedaan om de verstopping te verhelpen
Onze complimenten voor de heren. Ze werken flink door, laten geen rotzooi achter en benutten hun tijd ten volle
Dank je wel hiervoor.

Ik wilde jullie alleen maar bedanken voor het feit dat jullie me ondanks de naderende storm vandaag toch nog hebben geholpen! Ik wist niet dat het zo erg verstopt was!
Dankzij jullie is erger voorkomen!

We zijn zeer tevreden.
Onze complimenten voor jullie medewerker, die het probleem zeer deskundig heeft aangepakt en opgelost.
Ook hebben wij bewondering voor zijn duidelijke uitleg.

Toiletafvoer borrelde, op zich wel gezellig natuurlijk, maar wel even gebeld met Riooltechniek Zeeland.
Het was nog vroeg, net na de Kerst, binnen tien minuten René op bezoek, put buiten open gemaakt en met de camera erin, bleek ingegroeide struik de boosdoener.
Gelukkig geen verstopping, put wordt vervangen medio 2022. Put vervangen en afvoer doorlussen ook door Riooltechniek Zeeland medio 2022.

Topservice !

We zijn blij met de deskundige oplossing voor onze riool problemen. Na een grondige diagnose + een offerte, zijn de mannen 2 dagen aan de slag geweest. Ze waren eerder klaar dan begroot omdat er efficiënt en slim werd gewerkt. Daarnaast werd heel duidelijk uitgelegd waarom, hoe en wat is gedaan.

Voor leken op riool gebied was dat nuttig en leerzaam. Ook waren het hard werkende, vriendelijk mannen die ook gezellig waren.
We waren al gecharmeerd van dit bedrijf, omdat ze enige tijd geleden met spoed (dezelfde dag) een toilet verstopping hebben gereageerd.
Mannen bedankt.

Ik wou jullie dit mailtje sturen omdat ik zo enorm tevreden ben van jullie diensten! Ongelofelijke service, super vriendelijke mensen, en het probleem was onmiddellijk opgelost!

Helemaal TOP!  HARTELIJK BEDANKT!

Ik heb net gebeld omdat er bruin stinkend water in mijn gootsteen omhoog kwam tijdens die hevige regenval. Op aanraden van de dame die opnam heb ik een gat in mijn regenpijp gemaakt. Dat werkte. Enorm bedankt voor deze gouden tip, het waren spannende momenten! Ik ga u zeker bij iedereen aanbevelen….

Beste mensen

Gisteren hebben twee technici met veel kennis, kunde en doorzettingsvermogen bij ons een rioolverstopping opgelost!
De ene monteur heeft bijna twee uur in de kruipruimte gelegen, de andere monteur heeft bovengronds een aanzienlijke afstand afgelegd met materiaal en gereedschap. Hij voerde bovengronds de instructies uit en hield de veiligheid van zijn collega nauwlettend in het oog.
Diepe buiging en enorm respect!

Uiteindelijk is het probleem ook opgelost!

Heel veel dank! Jullie zijn voor ons “essentiële “ helden.

Hierbij graag een opmerking over mijn ervaring met Riooltechniek Zeeland:
Zeer behulpzame contactpersoon/receptioniste. Problemen met afvoer prima afgehandeld door Marco en Jareck.
Ik raad uw bedrijf graag aan.

Graag willen wij onze bijzondere dank uitbrengen op de wijze waarop uw medewerker ons probleem heeft opgelost aan toegevoegd dat hij een prettige persoon is ook een meerwaarde.

Hartstikke bedankt voor de vakkundige en snelle service!

Vandaag het oude riool laten vervangen door jullie en erg blij mee.

Bedrag was uiteindelijk ook een stuk minder als de offerte, en dat is altijd fijn.

Al jaren klant bij jullie (vanwege de verstoppingen door wortelgroei, en nu dus vernieuwd) en altijd tevreden geweest, ga zo door!

De afgelopen weken hebben we meermaals contact met u gehad en de mannen 2x aan huis gehad. Elke keer zeer prettig en deskundig te woord gestaan en de monteurs verdienen een dikke pluim!

Ze hebben geweldig goed werk verricht, zijn vriendelijk en leggen ook heel goed uit wat er aan de hand is. We zijn zeer tevreden.

Ook de snelheid waarmee het allemaal opgelost is, ondanks dat jullie het erg druk hebben waarderen we enorm. Heel erg fijn dat u ons binnen 2 weken al hebt kunnen inplannen voor de hele klus.

Onze hartelijk dank hiervoor.

Goede middag Riooltechniek Zeeland,

Dank jullie wel voor de correcte uitvoering! Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen mochten zij een verstopping hebben!

Beste Riooltechniek Zeeland, ik wilde even doorgeven dat ik super tevreden ben hoe snel jullie voorbij zijn gekomen en alles hebben opgelost. Ook alle credits voor de monteur ter plaatse die niet de moed zo maar heeft opgegeven en het toch voor elkaar heeft gekregen. Voor mij een hele grote zorg minder. Fijn om te weten dat jullie er altijd zijn in noodgevallen.

Goedenmiddag,

Vanmorgen zijn er twee medewerkers bij mij geweest om de riolering door te spuiten.
Daarna heb ik meegekeken naar een filmpje waarbij ik een mooi overzicht kreeg hoe alles in elkaar zit.
De twee medewerkers hebben mij enorm goed geholpen, echt super, ik geef ze een 10!

Hierbij wil ik U mededelen dat we zeer tevreden zijn over zijn uitvoering. Ik zat zelf in techniek en heb alles bekeken. Hij heeft zeer nauwgezet een, zo bleek, hardnekkige vervuiling verwijderd. Daarbij kon hij beschikken over goede apparatuur van de fa. Riooltechniek.

Vanochtend heeft mijn vriendin jullie gebeld met betrekking tot een verstopping in de afvoer van de keuken. Jullie konden snel komen, al een uur later en het was ook snel weer verholpen! Zeer beleefde en vakbekwame monteur. Gaf steeds netjes uitleg hoe die te werk ging.
Hartstikke bedankt voor de snelle en goede service!

Beste medewerkers van Riooltechniek Zeeland,

Bij deze wil ik jullie onze waardering geven voor het uitvoeren van de werkzaamheden bij ons.
De klus viel behoorlijk tegen, maar jullie hebben het toch voor elkaar gekregen om deze klus vakkundig te klaren!
Heel veel dank voor jullie werk!

Goedemiddag,

De mannen zijn hier vanmorgen geweest. Prima werk gedaan! Onze complimenten.
Bedankt voor de snelle en goeie service.

Onze dank voor de geweldige service!

Patrick en Jareck zijn nog steeds aan het werk in mijn tuin en het is nog niet klaar maar ik wil al vast wel zeggen dat ik echt meer dan tevreden ben! Wat een aardige, sympathieke en kundige mannen. Ze vertellen precies wat ze gaan doen en waarom. Complimenten!

Zeer vriendelijke telefoniste, goede en vriendelijke service en toegewijd personeel dat je helpt met uitleg .Ben hier zeer tevreden over en hebben me uitstekend geholpen en te woord gestaan…Toppie..

Er moet mij even iets van het hart. Zo’n anderhalf uur geleden heb ik u gebeld met de melding over een probleem in een van onze regenpijpen. De aardige mevrouw aan de telefoon liet me weten dat er vrijdag een plaatsje vrij was voor de monteur om in te plannen. Nog geen half uur later volgt een telefoontje met de vraag of de monteur al direct kan langskomen. De monteurs presenteerden zich erg netjes en beleefd, hebben vakkundig het probleem bekeken en opgelost. Grote complimenten aan uw bedrijf, uw telefoniste en uw monteurs.

Ik ben vrijdag 6 maart jl. uitstekend en professioneel geholpen door de zeer vriendelijke monteurs: Rene en Jareck mbt mijn rioolverstoppingsproblemen te Wissenkerke. Beide mannen verdienen voor de door hun verrichte werkzaamheden een dikke pluim, ik beveel ze van harte aan aan iedereen met rioolproblemen/afvoerproblemen!

We willen jullie even bedanken voor de goede en snelle service maandag j.l.
Het probleem is prima verholpen door jullie vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Jullie zijn ook geweldig, ook ik ben een tevreden klant.

Snel , goed, schoon en vriendelijk!

Super service netjes, schoon en uitstekend werk…..

Gisteren top geholpen door een medewerker probleem snel en netjes verholpen
mijn dank daarvoor.

Top service. Zeer klantvriendelijk, geven aantal tips om verstoppingen te voorkomen. Als ik in de toekomst nog zo iets heb bel ik naar dit bedrijf!!!!!!!

Monteur Richard vanmiddag langs gehad, geweldig geholpen! Wat een vriendelijkheid, service, oplossingsgerichtheid, fantastisch. Ik weet wie ik volgende x moet bellen of adviseren!

Een geweldig bedrijf! Snelle service en juiste apparatuur in de wagen. Snelle werkers en ontzettend aardige mensen.
Ze verdienen een grote pluim door de verstopping boven uiteindelijk in de tuin op te lossen!

Dankzij deze mensen kunnen wij weer open

Snelle service! Dinsdag gebeld, woensdagochtend geholpen. klacht deskundig en professioneel verholpen. Probleem goed uitgelegd (met behulp van de camera) en goed advies mee gekregen als de klacht terug mocht komen!

Bedankt!

Ik wil u overigens nog hartelijk danken voor de hulp op de 24ste December toen uw monteur mij alsnog uit de nood heeft geholpen zo rond 19:00, waardoor ons Kerstfeest toch nog door kon gaan, hulde voor deze man die ons geweldig heeft geholpen!

Beste Riooltechniek Zeeland

Medewerkers van uw bedrijf hebben donderdagmiddag (07-05-2020) het riool van het pand Korenbloemlaan in Arnemuiden volledig schoongemaakt van aanwezige aanslibbingen en vastzittende delen in het PVC rioleringsnet. Dit is op zeer professionele en klantvriendelijke wijze uitgevoerd en tegen een concurrerende prijs. Het mede kunnen inspecteren van het leidingstelsel middels camera geeft bovendien een goede indruk van het uitgevoerde werk.

De eerdere ervaring vorige week met een loodgietersbedrijf, geeft een heel andere kant van onprofessioneel werk uitvoeren waarbij ik zelf het gevoel heb volledig ‘getild’ te zijn en bovendien was het probleem niet opgelost.

Nogmaals dank

Top service…..jullie hebben ons letterlijk uit de stront geholpen!!!!

Verstopping van de douche wat een ellende maar zeer snel en keurig geholpen met ons probleem door Riooltechniek Zeeland. Heeft u ook een riool probleem echt een aanrader top werk

Twee beleefde, goed luisterende monteurs, die binnen 2 minuten klaar waren met goede apparatuur. Ook de telefonische contacten verliepen heel goed. Al met al een uitzonderlijk goede indruk.

Waarom Riooltechniek Zeeland

Voor ontstoppen, reinigen en inspecteren.

Een betrouwbaar team staat voor u klaar

Een betrouwbaar team staat voor u klaar.
Door ruime ervaring, snel in het opsporen en oplossen van rioolproblemen.

Nieuwste machines

Wij werken met de modernste en goed onderhouden machines.
Cameras, scanners, rookgenerator en Cityjet.
Deze apparatuur is uitermate geschikt voor ontstoppen, reinigen, snel en eenvoudig lekkages in leidingen op te sporen. Dit zonder graaf of breekwerk.

Wij zijn actief in heel Zeeland

Middelburg, Vlissingen, Westkapelle, Domburg, Oostkapelle, Arnemuiden, Goes, Borsele, Zierikzee, Renesse, Oostburg, Hulst, Axel, Breskens, Terneuzen, Sluis,  Kamperland, Kortgene, Colijnsplaat, kortom heel Zeeland.