Onze diensten

Ontstoppen en Reinigen

Problemen met verstopping in en rondom het huis? Wij kunnen de verstopte afvoer professioneel doorspuiten en de problemen snel oplossen voor u.

Camerainspectie

Onze inspectie camera heeft een lang en flexibel snoer. Alle beschadigingen en verstoppingen worden hiermee geregistreerd, ook de locatie. Wij hoeven dankzij deze camera niets te slopen of te graven. Dat scheelt veel tijd en overlast.

Aanleg, reparatie en advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kundige partij voor het aanleggen of repareren van de riolering? Dan bent u bij Riooltechniek Zeeland aan het juiste adres.

Stankproblemen

Riooltechniek Zeeland is gespecialiseerd in alle binnen- en buitenrioleringen, en beschikt over diverse apparaten en technieken, waarmee snel en adequaat uw stankproblemen worden geanalyseerd. Vervolgens stellen wij vast wat er nodig is om de stank zo snel mogelijk te laten verdwijnen.

Rookdetectie

Kleine scheurtjes en gaten in de riolering zijn meestal niet met het blote oog waarneembaar. Wij inspecteren uw riool met onze rookgenerator hiermee kunnen we ook de kleine lekkages snel signaleren.

Preventief reinigen, inspecteren

Veel mensen kopen een huis en zien binnen en buitenkant, de staat van de riolering kunt u niet zien!
Wij inspecteren de leidingen met de camera, verborgen gebreken komen zo aan het licht, het is mogelijk om hiervan een inspectierapport te laten maken.